slægtsforskning

slægtsforskning

Slægtsforskning

Velkommen til min blog om slægtsforskning.
På bloggen vil jeg jævnligt kommentere mine fremskridt udi forskningen men jeg vil også benytte bloggen til opsamling af links der vedrører slægtsforskning.

Langemach

ForskningsfremskridtPosted by Michael Lundegaard Augustesen Thu, October 30, 2008 21:19:45

Så fandt jeg endelig forklaringen på min tip-tip oldefars navn Christian Høst Hvidt Jacobsen. Han blev født uden for ægteskab af Nicoline Langemach og udlagt barnefader var sadelmager Jacob Hvidt i Værslev Sogn ved kalundborg.

Jacobs far var degn og skoleholder i Værslev Biørn Chr. Hvidt og Nicoline er ud af tidligere Borgmester i kalundborg, Hans Ottesen langemachs (6xtip) familie.

Der forestår nu et større arbejde med at udrede Langemach familien der var en storkøbmands familie i Kalundborg i 1750`ernes Kalundborg.

Skoleholder og Degn Biørn Hvidt skal der også kigges nærmere på, han var blind og omtalt i Biskop balles Visitatsbog fra 1799-1807, hvor bla. degnens medhjælper blev fyret pga druk!

Denne nyopdagelse har så medført at jeg må få rettet i mine optegnelser, da jeg oprindeligt havde fået givet Christian Høst Hvidt forkerte forældre, og må slette en hel del i databasen, men pyt..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.